пʼятниця, 17 лютого 2017 р.

Інсталяція з нагоди відзначення Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

ФОТОГАЛЕРЕЯ ПОДІЇ

У райцентрі відбулись урочистості з нагоди відзначення Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав «Долі з автографом війни». Вони розпочались з покладання квітів до пам’ятного знаку землякам, які загинули під час виконання інтернаціонального обов’язку. У церемонії покладання квітів взяли участь голова райдержадміністрації С.Г.Назарчук, голова районної ради О.М.Василенко, заступник голови РДА Л.О.Давиденко, заступник голови районної ради І.П.Карабут, працівники райдержадміністрації та районної ради, районний військовий комісар О.О.Хавренко, учасники АТО, учасники бойових дій на території інших держав, громадськість, молодь, працівники установ Покровського, мешканці району.Після цього в районному будинку культури було
організовано флеш-моб «22 PushUp Chаllenge» з метою популяризації здорового способу життя, підтримки учасників бойових дій з посттравматичними синдромами. Ініціатором проведення заходу став Покровський районний військовий комісаріат. У флеш-мобі взяли участь призовники навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа
І-ІІІ ступенів № 1 – Покровський ліцей», Покровської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2, навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів № 1 – Покровська гімназія», Ордена «Знак Пошани» Вищого професійного училища № 75, працівники Покровського відділення поліції Синельниківського відділу поліції головного управління національної поліції в Дніпропетровській області, Покровського районного сектору головного управління Державної служби України надзвичайних ситуацій в Дніпропетровській області, учасники антитерористичної операції, працівники Покровського районного військового комісаріату. До присутніх звернувся районний військовий комісар підполковник Хавренко О.О. Після флеш-мобу було встановлено інтернет-зв’язок з районним військовим комісаріатом Васильківського району в особі підполковника Корхового В.О., якому і було передано естафету «22 PushUp Chаllenge». 
У фойє районного будинку культури було розгорнуто виставку робіт переможців районного дитячого конкурсу малюнків серед учнів загальноосвітніх закладів «Діти за мир і щастя в Україні!», квартал-виставку літератури, фото- та інформаційних матеріалів, композицій, інсталяцій військово-патріотичної тематики, з якими мали змогу ознайомитися учасники урочистостей. Грамотами голови райдержадміністрації та спілки воїнів-інтернаціоналістів було нагороджено переможців. 
У глядацькій залі районного будинку культури пройшов меморіально-мистецький захід «Долі з автографом війни», в ході якого було представлено театралізоване дійство «Пам’ять» та тематичний концерт за участю кращих колективів та учасників художньої самодіяльності району. У ході заходу присутні вшанували пам'ять загиблих учасників бойових дій усіх локальних воєн, які загинули, виконуючи військовий обов’язок. До присутніх звернулися благочинний району - протоієрей А.Тищук, голова райдержадміністрації С.Г.Назарчук, які подякували захисникам України, ветеранам за патріотизм, мужність, незламність духу та вірність військовій присязі та побажали всім присутнім мирного неба над головою.


Немає коментарів:

Дописати коментар