понеділок, 5 лютого 2018 р.

Тиждень початкових класів

   
"Кожен день у нас цікавий, веселий, творчий і яскравий!" - під таким девізом пройшов тиждень початкових класів. Розпочався тиждень з урочистої лінійки, на якій діти розповідали чистомовки, мирилки, прислів'я, загадували загадки. Також була відкрита виставка робіт маленьких майстрів.
   Вівторок -"Здоров'я родини - багатство країни". Відбулися спортивні змагання серед учнів 3-их класів "Веселі старти". Цікаво проходили перерви, під час яких діти влаштували танці-зігріванці. 
    В середу молодші школярі крокували "Мовними стежинами". На інтелектуальних перервах школярі розгадували кросворди, ребуси, загадки. Учні 4-их класів запросили в "Подорож до країни Чемності" маленьких першокласників. А на галявині психологічної розгрузки діти знімали емоційне напруження за допомогою руханок.
    Дуже цікаво та змістовно пройшов 4 день "Хто багато читає, той багато знає". Бібліотекар школи Чепурна Н.М. провела з учнями вікторину "Світ казок", презентувала виставку дитячої літератури "Сторінками улюблених казок". Також цього дня пройшов конкурс читців "Поезія зими".
     І на закінчення тижня відбулося козацьке коло, на якому учні 2-их класів було прийнято в ряди шкільної Козацької республіки. Отаман Покровського осередку М.М. Никипілий  присвоїв усім другокласникам почесне звання "козачата" та нагородив грамотами.  З щирими вітаннями та побажаннями стати справжніми патріотами нашого краю спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту виконкому селищної ради М.М. Мокієнко  передала для новоспечених козачат солодощі та фрукти від голови Покровської селищної ради С.А. Спажевої.
     На підсумковій лінійці всі початкові класи отримали подяки за активну участь у проведенні методичного тижня.

ФОТОГАЛЕРЕЯ

Немає коментарів:

Дописати коментар