понеділок, 28 січня 2019 р.

Тиждень початкових класів

    Цікаво, весело та пізнавально для молодших школярів пройшов Тиждень початкової школи з 28 січня по 1 лютого. Конкурси, ігри, змагання розвивали творчість школярів, вчили бути спостережливими, кмітливими та креативними.
    Відкриття відбулося на шкільній лінійці учнів початкової школи, де всіх присутніх ознайомили з планом проведення Тижня початкових класів. План містив багато цікавих та змістовних заходів, в яких взяли участь учні 1-4 класів. І вже по завершенню тижня можна сказати, що сподівання учасників на отримання позитивних емоцій справдилися.
    Гаслом до кожного заходу стали слова В.О.Сухомлинського «Щоб дитина була палко зацікавлена в навчанні, й необхідне багате, різноманітне, приваблююче інтелектуальне життя».
    В 3-4 класах були проведені інтелектуальні ігри «Найрозумніний» та «Інтелектуальне казино». Учні були активними, творчими, кмітливими.
    Першокласники подорожували у цікавий світ природи, розвивали прагнення краще пізнати світ.
   Учні 2-их класів приймали участь у літературній вікторині, відгадували загадки, пізнавали героїв українських казок.
    Вихователі ГПД проводили веселі перерви. Також проходила виставка творчих робіт «Творимо дива своїми руками», де діти проявили творчу фантазію, високий естетичний смак.
    А 1 лютого учнів 2-их класів прийняли в козачата. Кондратенко Н.В. та Мурзьонкова І.С. підготували цей чудовий захід. Діти танцювали, змагалися, розповідали про історію козацтва. На святі були присутні отаман Покровського осередку «Запорізька Січ» Никипілий М.М. та начальник штабу Горб О.В.
Тиждень початкових класів закінчився, але продовжуватиметься праця вчителів, які пробуджують творчість і пізнання, підтримують інтерес та бажання вчитися. Учителі ще раз довели, що вони справжні фахівці своєї справи, а учнів нашої школи – найрозумніші, найталановитіші.



Немає коментарів:

Дописати коментар