четвер, 25 лютого 2021 р.

Тиждень історії


 Театралізоване оголошення тижня історії. Президент школи Данііл в ролі короля та його помічники Маша та Юра відвідали старші класи, урочисто оголосивши про початок тижня історії в нашій школі.




У середу, 10.02.2021, у сьомому класі відбувся незвичайний урок – «Уявна подорож Києвом часів Ярослава Мудрого». Діти відчули себе справжніми мандрівниками , адже уявили, що мають машину часу і ми з ними перенеслися в Київ XIст, дізналися якою була столиця сучасної України тисячу років тому, як жили її мешканці, що залищили нам у спадщину, чим уславився за правління Ярослав Мудрий. Урок виявився плідним та цікавим, адже учні були не просто мандрівниками, але й екскурсоводами, експертами, давніми архітекторами, живописцями.
У четвер, 11.02.2021, учні 6-А класу взяли участь у інтелектуальній грі «Знавці історії». Діти відповідали на запитання, складали пазли і слова, пояснювали їхнє значення, працювали з картками. Клас було розподілено на дві команди, перемогу отримала група під керівництвом капітана Тимощенко Ангеліни. Але обидві команди виявили міцні знання з історії, не тільки знали програмовий матеріал, а й володіли додатковою інформацією, яку систематично опрацьовують самостійно.
Сілецькою-Васильєвою Я.В. була проведена ерудит-гра "Експерти з історії" для учнів 8 класів. Урок був динамічний, насичений, цікавий для восьмикласників.

Немає коментарів:

Дописати коментар