вівторок, 6 квітня 2021 р.

Звіт про проведення тижня англійської мови

Із метою популяризації вивчення англійської мови, розширення і поглиблення лінгвістичних знань, розвитку комунікативних умінь і навичок, естетичного виховання, духовного багатства учнів, у період із 15 по 19 лютого 2021 року у Покровській ЗОШ І-ІІІст.№ 2 був проведений Тиждень англійської мови.
В рамках тижня було проведено багато різноманітних заходів, які удосконалювали знання, уміння та навички, отримані на уроках англійської мови, розширювали світогляд та ерудицію учнів; розвивали їх творчі здібності, самостійність, естетичні смаки; виховували любов й шанування людей свого рідного краю і країни, мова якої вивчається, а також формували вміння концентрувати увагу, логічно викладати думки, заохочувати учнів до роботи над собою; виховувати інтерес до вивчення англійської мови.
Протягом тижня були проведені такі заходи. Учні 4-го класу виготовляли листівки «I love English». На уроці панувала затишна та весела атмосфера. Діти продемонстрували свою фантазію і творчість.
У 6-А класі відбувся урок-гра «Let’s go Shopping». Він проходив у формі конкурсу. Учні виконували різноманітні завдання, проявили свої знання, спритність, уважність та логічне мислення.
Учні 11-го класу взяли участь у дослідженні на уроці «Fictional World». Вони вивчали біографії видатних постатей, таких як Робін Гуд, Клеопатра, Флоренс Найтінгейл і т. д. і проводили дослідження, чи існували ці люди насправді. В кінці учні порівняли результати своїх досліджень з результатами опитування, яке проводив один з Британських телеканалів. Виявилося, що британці більше вірять в існування цих відомих героїв, ніж українські школярі.
Учні 9-А та 9-Б класу відвідали відео-урок «Подорож англомовними країнами». Діти дізналися багато цікавих фактів про Об’єднане Королівство Великої Британії та Північної Ірландії, Канаду, Сполучені Штати Америки, Австралію та Нову Зеландію. Також із задоволенням переглянули відео про визначні місця та неймовірні краєвиди цих країн. Цей урок їм дуже сподобався.
Малеча з других класів працювала та змагалася в знаннях улюбленої теми «Toys» .Діти визначали, яка з іграшок улюблена та скільки ж їх має бути.
Четвертий клас працював над створенням кращого проєкту про пори року, команди прикладали максимум зусиль щоб довести, що саме їх пора року є найкраща, використовуючи і творчі, і словесні засоби.
Учні 3-а та 3-б кл. змагались між собою за звання найкращого та найспритнішого знавця в сфері продуктів. Вони ходили за покупками зі списками і визначали доречність використання «а», «an», «some». Тож тиждень пройшов насичено, пізнавально, активно, весело.
Діти 5-6 класів захопилися ігровими програмами «Цікава англійська» та “English Express”.За допомогою ігор діти вдосконалювали навички читання, аудіювання та говоріння, розвивали логічне мислення, пам’ять та увагу.
Учні школи проявили свою акторську майстерність в інсценізації казки “Snow-White and Rose-Red”
Учні 7-А класу стали учасниками кулінарного шоу “MasterChef” та навчилися пекти смачне печиво.
Тиждень англійської мови завершено. Святкова атмосфера в школі сприяла успішній реалізації всіх наших спільних задумів. Кожен день був особливим. Вчителі англійської мови разом зі своїми вихованцями створили справжнє свято – свято знань, краси та гармонії. Всі заходи були надзвичайно цікавими, насичені активною працею і добрим позитивним настроєм.
Мета проведених заходів була досягнута, адже учні отримали естетичне задоволення, поглибили знання з англійської мови.
Дякуємо учням школи за активну участь у проведенні тижня!

 Фотогалерея

2 коментарі:

  1. Assalamualaikum wr wb. Saya Sangat berterimah kasih kepada Ustadz Abdul Nandar berkat semua bantuan yg diberikan saya sdh buka usaha dan memiliki beberapa Restoran ternama di Surabaya mengatakan ”Saya dulu seperti orang gila, bahkan hendak bunuh diri, usaha saya ditipu sahabat karib dan membawa lari semua uang saya. Saya pun harus menanggung hutang supplier dari usaha kontraktor yang dibawa lari teman saya. Kesana kemari minta bantuan gak ada yang nolong. Bahkan saya sudah keliling Indonesia untuk mendapatkan atau mencari pinjaman dan dana gaib, tapi untung di ujung keputus asa’an saya bertemu dgn Ustadz Abdul Nandar yang dikenalkan oleh adik ipar saya, akhirnya bliau menawarkan bantuan Dana Gaib tanpa tumbal/resiko diawal ataupun akhir dan dari golongan putih.setelah persyaratanya dilengkapi dan ritual selesai, MENGEJUTKAN !!!, saya mendapatkan dana gaib sebesar 700jt dihadapan saya. ATAU Anda Mau sperti sya silakan anda tlp Ustadz Abdul Nandar Di No 0853-3733-4757 Atau

    ВідповістиВидалити
  2. чи хтось тут колись стикався з фінансовим зривом? у мене це було, і це була нелегка ситуація, тому що я втратив майже все, і я не міг пояснити, як все відбувалося, але COVID-119 мене справді злетів, але я сьогодні вдячний за все Пан Лі зробив для мене те, що допоміг мені взяти позику за 2 проценти, щоб повернути мій бізнес, і сьогодні я щаслива людина через те, що життя було несправедливим до мене протягом усіх цих періодів covid19. з великою компанією США, яка позичає гроші будь-кому, хто шукає позику, і готовий повернути з процентною ставкою 2 у відповідь, тут його електронна адреса: 247officedept@gmail.com та whatsapp: + 1-989-394-3740

    ВідповістиВидалити