пʼятниця, 22 вересня 2023 р.

Тиждень фізики

 Протягом 18.09.2023 - 22.09.2023 в КЗО «Покровська гімназія №2» пройшов Тиждень фізики, мета якого у захоплюючий формі розширити та поглибити знання, отримані на уроках, показати їх використання у житті, виробляти навички швидко мислити, ясно викладати свої думки, виявляти винахідливість у складних ситуаціях.

Заходи були спрямовані на:
 розвиток творчої фантазії;
логічного мислення;
 вміння орієнтуватися в інформаційному просторі;
 підвищення інтерес до вивчення фізики;
 розвиток пізнавальної діяльності;
 формування обов’язковості, відповідальності, креативності.
Між учнями 7-9 класів проходив конкурс газет, які були створені учнями в Jamboard. Учні згадали відомих творців фізики і проявили свою творчість та креативність при створенні газет. Найкращу газету створив учень 8-А класу Бабічев Олександр.
В 7-их класах був проведений конкурс «Знавців фізики». Найактивнішими були учні 7-А класу Василенко Вікторія, Ганжа Матвій та учні 7-Б класу Каліберда Ростислав, Дячишин Єгор, Захарчук Артем, Гарбуз Богдана.
У фізичній вікторині «Фізика навколо нас» кращими показали себе Ходарченко Дар’я, Бабічев Олександр учні 8-А класу та Больчук Дарина, Оберемок Вікторія учениці 8-Б класу.
В 9-их класах був проведений хакатон «Найрозумніший», найрозумнішими стали учні 9-Б класу Зеленська Софія, Шульга Олександр, Анастасія Гординська, В’ячеслав Оніпко та учні 9-А класу Артем Лабецький, Петренко Андрій, Тимощенко Ангеліна.
Всі заходи Тижня фізики спрямовувались на активізацію пізнавальної діяльності учнів, підвищення інтересу школярів до вивчення фізики, розширення кругозору дітей. Учні мали можливість позмагатися у кмітливості, відповідаючи на запитання вікторин, виявити свої вміння. Цікаві конкурси та змагання не залишили нікого байдужими.



До Вашої уваги відеороботи учениць Зеленської Софії та Василенко Вікторії, які збагатять знання з фізики кожного глядача за посиланням: https://www.facebook.com/groups/1834639930182034/permalink/3414067745572570/.

Немає коментарів:

Дописати коментар