пʼятниця, 29 грудня 2023 р.

 Українські школи прифронтової зони потребують особливої уваги та допомоги. 

Програма USAID DOBRE глибоко обізнана у проблемах громад України, зокрема освітніх закладів Покровської громади, тому не залишається осторонь, а всіляко долучається до їх вирішення. Так, USAID DOBRE  "Децентралізація приносить кращі результати та ефективність" спільно з виконавчим комітетом Покровської селищної ради втілила мрію  263 учнів та 54 працівників КЗО «Покровська гімназія №2», про тепло та затишок у шкільному приміщенні. 

Протягом І семестру 2023-2024 навчального року у закладі замінено 41 віконний та 3 дверних блоки та проведено облаштування віконних та дверних відкосів. Завдяки цьому з’явилася можливість ефективно використовувати енергоносії, підтримувати відповідний температурний режим у класних кімнатах і коридорах, спортивній залі та харчовому блоці. 

👭🧑‍🤝‍🧑Після закінчення війни, діти повернуться за парти у комфортні умови, забезпечення яких стало можливим лише спільним зусиллям Програми  USAID DOBRE та місцевої влади. 

Адміністрація та працівники гімназії, батьківський і учнівський колективи  висловлюють щиру вдячність організаторам  за небайдужість, вагому допомогу та здійснення дитячих мрій.





Немає коментарів:

Дописати коментар