пʼятниця, 30 листопада 2018 р.

Тиждень хімії


З метою розвитку інтересу до вивчення предмету, вміння швидко й чітко формувати та висловлювати свої думки, логічно міркувати та використовувати знання на практиці, вміти працювати колективно, з додатковою літературою в школі з 19-23 листопада було проведено Тиждень хімії.
Розпочався тиждень турніром «Подорож до країни Фармії», де учні 11 класу показали знання з хімії, що використовуються в медицині, позитивні аспекти й нові досягнення хімії в фармакології.
Дев’ятикласники в ході пізнавальної гри «Чи знаєш ти макро і мікроелементи?» поглибили свої знання та дізналися багато цікавої інформації про роль макро та мікроелементів в обміні речовин, і їх вплив на здоров’я  людини.

Для учнів 10-11 класів була організована зустріч із лікарем-наркологом Покровського району,  де старшокласники ще раз почули про негативний вплив наркотиків, алкоголю та нікотину на організм  людини
Із метою формування  цілісної картини сприйняття навколишнього світу, учні 7-8 класів прийняли активну участь у міжпредметній вікторині «Хімія обирає друзів», а по завершенню цієї вікторини, провели калейдоскоп цікавих дослідів.

Під час проведення всіх міроприємств діти переконалися, що «недостатньо тільки отримати знання, потрібно вміти їх використовувати» (Й. Гейне)


Немає коментарів:

Дописати коментар