пʼятниця, 25 жовтня 2019 р.

Тиждень фізики


Звіт
про проведення тижня фізики та астрономії
в КЗО «Покровська ЗОШ І-ІІІ ступенів №2»
Покровської селищної ради Дніпропетровської області

З  15 по 18 жовтня 2019 року в школі проходив тиждень фізики та астрономії. Протягом тижня було проведено ряд заходів:
-         15.10.2019 відбулася виставка дитячих стінгазет. У виставці взяли  участь  учні 7,8 класів. Хотілось би відзначити  активну участь учнів 7-А та 7-Б класів.

-         в 11класі проведено науково-практичну конференцію «Історія розвитку уявлень про Всесвіт. Походження і розвиток Всесвіту. Сучасні космічні технології»;
-         16 жовтня з учнями 10 класу був проведений фізичний вернісаж «ТОП- 7 сучасних українських Ейнштейнів та Галлілеїв». Учні із захопленням переглядали відеофільм про Леоніда Каденюка – легенду української космонавтики, першого космонавта України. Згадали і Засядька Олександра Дмитровича, інженера-артилериста, конструктора бойових ракет(240 років з дня народження). Найактивнішими ораторами були Чорнобай Єва та Северин Ксенія.
-         17.10.2019 з учнями 11 класу була проведена вікторина «Що? Де? Коли?». Високий рівень знань показали Костєєв Назар та Кривовяз Даря.
-         Учні 7-11 класів провели перерву цікавих дослідів. Найактивнішими були  Позігун Владислав, Вітлянчук Кирило, учні 9 класу, які представили такі досліди: «Танець молока», «Як дістати сухою копійку із води», «Електростатика- прогрес науки».
-         У конкурсі відеороліків (досліди в домашніх умовах) були найкращі роботи Карнети Дарини таЛантуха Дениса, учнів 8-А класу.
-         Пройшла реєстрація учнів у Всеукраїнському інтерактивному конкурсі «МАН – Юніор Ерудит» в номінації «Техніка». Учні нашої школи взяли активну участь в олімпіаді з фізики на сайті «На урок».
-         18.10.2019 відбулася зустріч у поетичному клубі «Всесвіт». Учні сьомих класів  презентували вірші, жарти та казки на фізичну тематику.
-         З учнями 9 класу був проведений брейн-ринг «Найрозумніший». Вітлянчук Кирило став найрозумнішим фізиком класу.
Учні школи взяли активну участь у підготовці та проведенні тижня фізики та астрономії. Під час проведення заходів проявили зацікавленість, допитливість, вміння шукати та узагальнювати інформацію та творчий підхід до справи.


Немає коментарів:

Дописати коментар