пʼятниця, 15 листопада 2019 р.

Тиждень безпеки дорожнього руху


Звіт щодо проведеного Тижня безпечного дорожнього руху

Навчання правилам дорожнього руху - це життєва необхідність, тому різні заходи по ПДР завжди актуальні в навчальних закладах.
      З метою підвищення безпеки учнів в КЗО «Покровська ЗОШ І-ІІІ ступенів №2» з 11 по 15 листопада 2019 року був проведений тиждень безпеки дорожнього руху.
      Основною метою проведення тижня безпеки є формування навичок безпечної поведінки на дорогах, адаптації підлітків до транспортного середовища. Була розроблена система профілактики дорожньо-транспортного травматизму та вивчення правил дорожнього руху, які розглядаються як складова частина виховання загальної культури підлітка.

    В КЗО «Покровська ЗОШ І-ІІІ ст.№2» було проведено заходи щодо Тижня безпеки  дорожнього руху.  Відповідно до тематики Тижня в школі проводилися ряд масштабних та інформативних заходів: ігрові заняття пізнавального циклу, зустрічі, бесіди, спостереження за рухом транспорту, розгляд ілюстрацій, складання малюнків та колажів на задану тематику, написання творів, весела перерва, єдиний національний урок «Безпечна країна»

Заходи до Тижня безпеки дорожнього руху
11.11.2019  Конкурс малюнків для школярів 1 - 4 класів на тему: «Безпека на
                   дорозі очима дитини».     

12.11.2019  Розмальовки «Знаємо правила дорожнього руху» для учнів
                    1-2 класів 

13.11.2019  Конкурс колажів для школярів 5- 11 класів на тему:
                  «Дорога до школи».    

14.11.2019  Весела перерва «Правила дорожнього руху». Вірші, загадки.
15.11.2019  Єдиний національний урок «Безпечна країна». Урок спрямований
                   на попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму. 
                   Фотозвіт.


          Всі заходи були проведені в повному обсязі, відповідно до плану, на досить високому рівні і послужили основою для подальшої мотивації учнів з вивчення правил безпечної поведінки на дорозі. Різноманітність форм дозволило їм проявити свою активність і творчість. Кожна освітня діяльність містила  цікавий пізнавальний матеріал.
        Заходи, які були проведені з 11 по 15 листопада дали змогу дітям одержати достатньо знань щодо бережливого ставлення до свого здоров’я та оточуючих людей.
Робота педагогів допоможе дітям убезпечити себе в реальному житті на дорозі та принесе свої результати, що допоможе істотно знизити кількість ДТП за участю дітей. У майбутньому ці діти стануть відповідальними водіями і уважними пішоходами, а це означає – рух на наших дорогах буде безпечним і комфортним.



Немає коментарів:

Дописати коментар