середа, 27 листопада 2019 р.

Звіт щодо проведеного тижня морально-етичного виховання «Будь на землі Людиною»


З 18 листопада по 22 листопада в КЗО «Покровська ЗОШ І-ІІІ ступенів №2»  проходив  тиждень  морально-етичного виховання «Будь на землі Людиною». Метою цього тижня було формування основ етичної культури учнів, морально-етичних норм і цінностей, переконань та ідеалів, естетичного сприймання та емоційного ставлення до прекрасного, духовне збагачення дітей, розширення їх світогляду, виховання художнього смаку, розвиток пізнавальних інтересів. В рамкаж тижня було проведено ряд виховних заходів.
Психологом школи був створений інформаційний стенд до Міжнародного дня толерантності та 18 листопада було проведено виховну годину «Толерантність врятує світ» в 5-их та 6-их класах.

20 листопада до  Всесвітнього  дня  дитини була проведена виставка дитячих малюнків «Світ моїх прав».
Шкільний бібліотекар Чепурна Н.М. презентувала бібліотечну  виставку «Вивчаємо свої права та обов’язки».
До Дня Гідності і Свободи  21листопада  вчителями історії  Тиндик І.С. та Чубенко О.В. була проведена святкова лінійка «Вони пішли у вічність, щоб Україну зберегти » для 5-11 класів.
Учні 1-11 класів нашої школи взяли участь у Всеукраїнському конкурсі «День Гідності та Свободи» на сайті «На урок».
22 листопада вчителем української мови та літератури Кухленко Н.А. було проведено виховну годину «Зустріч у літературній світлиці»  для учнів 9 класу. Діти нашої школи зустрілися з письменниками Покровщини: Польським В.І, Дмитренко Н.С. та Чепурко В.А. Дитяча аудиторія була вражена тим, з яким захопленням вони читають власну поезію.
До Дня памяті Дня жертв голодомору було проведено акцію «Запалимо свічку памяті».
Проведення тижня морально-етичного виховання дозволив учням дізнатися ще більше про поняття добра, милосердя, людяності та вихованості.


Фотоальбом

Немає коментарів:

Дописати коментар